Covid-19 Up-Date

U was er klaar voor, wij waren er klaar voor en toen kwam COVID-19, die de wereld behoorlijk op zijn kop zette. We zijn inmiddels de speeldata voorbij en helaas heeft COVID-19 ons nog steeds in zijn greep, maar er is licht aan de horizon. Langzaamaan worden de maatregelen versoepeld en krijgen wij ook weer hoop voor de toekomst.

Wij zijn als bestuur daarom ook weer bij elkaar gekomen (via de digitale snelweg welteverstaan) en er zijn zelfs al voorstellen voor nieuwe speeldata ter sprake gekomen. U begrijpt, wij zijn van vele factoren en instanties afhankelijk. Ik noem een repetitieruimte, het waarborgen van onze en uw gezondheid d.m.v. bijvoorbeeld een 1,5 meter zaalopstelling. De geluiden zijn vooralsnog positief en we hopen zelfs eind dit jaar nog voor u te kunnen spelen.

Begin juli zullen wij weer bij elkaar komen en worden er knopen doorgehakt. Wij zullen u dan meer informatie kunnen geven over o.a. de speeldata en de reeds gekochte kaarten. Wij begrijpen dat u misschien op dit moment met prangende vragen zit en wij zullen uiteraard proberen om daar zo goed mogelijk antwoord op te geven. U kunt daarvoor contact opnemen met onze voorzitter op telefoonnummer Nick Schellinger 06 23813822 of een email sturen naar flierefluiterstoneel@gmail.com. Ook via social media en onze website zullen wij u zo goed als mogelijk op de hoogte houden.

Dan rest mij nu alleen nog te zeggen, blijf gezond, zorg goed voor uw naasten en wees lief voor elkaar.

Namens het bestuur van de Flierefluiters dank voor uw begrip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *